top of page
  • Foto van schrijverMirjam

Bruidsmake up in Dronten


Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een professional die jouw bruidsmake up in Dronten (of in de buurt van) kan verzorgen? Dan zit je bij mij helemaal goed! Al 12 jaar werk ik met heel veel plezier als make up artiest EN haarstylist in de bruidsbranche, voor mij echt het allerleukste wat er is!! Bij mij thuis in de salon vinden alle bruidsmake up proefsessies plaats. Persoonlijk vind ik het superbelangrijk dat deze sessies voorafgaand aan de trouwdag plaatsvinden, want op (één van de) belangrijkste dag(en) van je leven wil je lekker ontspannen de dag kunnen beginnen, wetende dat jij later stralend de deur uit zal gaan.

Op jullie trouwdag kom ik altijd op locatie om jouw bruidsmake up te verzorgen. Mocht je het complete plaatje willen inclusief een prachtig bruidskapsel, dan kun je hier voor uiteraard ook bij mij terecht. Wil je eerst lekker inspiratie op doen, snuffel dan gerust op mijn website www.yourbridalday.com


Mocht je interesse hebben om jouw in

Dronten door mij te laten verzorgen, vraag dan gerust


Wie weet tot snel!

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page