top of page
  • Foto van schrijverMirjam

De trends in bruidskapsels 2023

Bijgewerkt op: 1 jun. 2023


Terug naar de natuurlijke eenvoudJouw #bruidskapsel is één van de belangrijkste onderdelen van je #bruidslook. Het maakt het compleet en elegant.

Bij de #bruiden van 2023 draait het om het omarmen van je natuurlijke schoonheid. Was de trend een paar jaar geleden nog complex opgestoken, dit seizoen zijn het zachte, losse en natuurlijke lokken.


Bruiden willen er natuurlijk prachtig uitzien, terwijl ze trouw blijven aan hun eigen persoonlijkheid en stijl. Dit seizoen is er één trend die boven alles uitsteekt: terug naar de natuurlijke eenvoud.


Deze zachte, natuurlijke lokken zorgen voor een #romantische uitstraling. Wat zo fijn is aan deze stijl, het past bij bijna iedere trouwjurk en is geschikt voor zowel lang als kort haar.


Bloemen zijn een eventuele, mooie toevoeging aan jouw bruidskapsel en ze passen perfect bij de trend van natuurlijke eenvoud. We zien dat bruiden steeds vaker kiezen voor #bloemenaccessoires in hun haar, zoals kleine bloemenclips of verse #bloemen. Dit voegt een beetje kleur en een #organisch element toe aan je #bruidslook.


Vlechten blijven ook een populaire keuze voor bruidskapsels, hoewel ze iets subtieler en losser gedragen worden. Bijvoorbeeld en rommelige #vlecht aan de zijkant of een losse vlecht die over de schouder valt, voor een #boho-chique uitstraling. Dit past goed bij #buitenbruiloften en #informele ceremonies.


Haarbanden met parels, kristallen of linten zijn een mooie toevoeging aan jouw subtiele lokken. Ook #haarclips zoals dunne gouden of zilveren staafjes geven een trendy #uitstraling.


Kortom: de bruid van 2023 straalt op een natuurlijke wijze en voelt zich comfortabel en zelfverzekerd.


Liefs, Mirjam
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page