top of page
  • Foto van schrijverMirjam

Bruidsmake up à la 2023


Stralend op jullie grote dag!


Eén van de grootste #make uptrends die we zien in 2023, is de #natuurlijke schoonheid van de #bruid. De bruidsmake up draait om het accentueren van de natuurlijke kenmerken en het creëren van een frisse en stralende look, zoals een gezonde gloed, subtiele kleuren en een jeugdige uitstraling.


Een stralende huid is een absolute must voor de #bruidsmake up van nu. De focus ligt vooral op het bereiken van een frisse en natuurlijke uitstraling. Dit kan door het gebruik van bijvoorbeeld #illuminators en #highlighters.


Ook zien we steeds meer bruiden die kiezen voor zachte en #romantische kleuren op hun grote dag. Denk aan tinten als perzik, roze, champagne en aardetinten. Door deze kleuren creëer je een zachte en elegante uitstraling.

Geen enkele bruid wil natuurlijk dat haar make up gedurende de dag begint uit te lopen of te vervagen. Daarom is het gebruik van langhoudende en waterproof formules wel noodzakelijk. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over vlekken, uitlopen of vervagen van je make up, zelfs niet tijdens de emotionele momenten, want geloof me, die zijn er altijd!


Dus 2023 staat voor de natuurlijke, zelfverzekerde en stralende bruid.


Liefs, Mirjam

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page