Mijn naam is Mirjam Meijer en woon, met mijn man, in Dronten. Samen hebben we twee prachtige dochters van 21 en 25 jaar, dus je kunt je voorstellen dat de onderwerpen make-up en haarstyling geregeld voorbij komen.

 

Als tiener was de interesse voor mooie make up looks al aanwezig; het werd al snel een serieuze hobby. Uiteindelijk ben ik de opleiding tot make-up artiest en haarstylist gaan volgen aan de B academy in Amsterdam. Daar heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd.

 

In 2011 heb ik de sprong gemaakt en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Inmiddels heb ik er zelfs vier fantastische collega's bij! 

 

Ik heb o.a. meegewerkt aan Hollands Next Topmodel en de Mercedes Benz Fashion Week. In de loop der jaren heb ik veel vakkennis en ervaring opgedaan. Mijn werk is zeer divers, van fashionshows tot TV en van bruidsmake-up en -haar tot workshops. 

 

Mocht je mij, of  één van mijn collega's willen boeken, of heb je vragen? Vul dan gerust het contactformulier in en ontvang, geheel vrijblijvend, meer informatie.