Mirjam Meijer

 

Nadat ik de opleiding tot make-up artiest en haarstylist heb afgerond bij B-Academy in Amsterdam ben ik in 2011 mijn eigen bedrijf gestart. Mijn werk is zeer divers, van fashionshows tot TV en van bruidsmake-up en -haar tot workshops. 

 

Toen de eerste bruidsopdrachten zich voordeden, vond ik het een mooie uitdaging om mijn naam ook in de bruidsbranche op de kaart te zetten. Door mijn jarenlange ervaring en liefde voor het vak kan ik mijn opdrachten met veel passie en kennis uitvoeren.

 

In deze branche ben je nooit uitgeleerd, daarom school ik mijzelf steeds zoveel mogelijk bij. Zo blijf ik continue up-to-date wat betreft de nieuwste trends in de bruidswereld en kan ik iedereen goed adviseren.

 

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is dat ik bruiden mag laten stralen op één van de mooiste dagen van hun leven.

 

Mijn motto: "schoonheid begint op het moment dat je besluit jezelf te zijn."

 


Michelle Voogd

 

Naturel, minimalistisch, bohemian of over the top, modern, klassiek of chique; iedereen is anders en zo heeft elke vrouw andere wensen voor haar bruidslook.

 

Sinds 2011 ben ik werkzaam als make-up artiest en haarstylist. Vanaf het moment dat ik de make-up opleiding bij B-Academy in Amsterdam heb afgerond, heb ik veel verschillende opdrachten mogen doen, variërend van mode- en fotoshoots tot tv-programma's en modeshows.

 

Regelmatig werk ik met influencers als Mascha Feoktistova (Beautygloss, Vloggloss) en Josh Veldhuizen, maar ook voor tv-programma's als Miljoenenjacht, Hollands Next Topmodel en De Modepolitie. Modemerken zoals JOSH V, Cavallaro en Sapph zijn modemerken waar ik het haar en de make up van heb mogen verzorgen voor hun campagnes.

 

Als bruidsvisagist en -haarstylist zou ik graag meer het modische naar boven willen halen in plaats van datgene wat standaard is. Mijn doel is om elke bruid te laten stralen op haar speciale dag. Met haar eigen unieke persoonlijkheid, maar met net dat beetje extra.


Ineke van Braam

 

 

 

 

 

Bewust zijn van je innerlijke schoonheid is heel belangrijk; ik ben er door ervaring van overtuigd dat make up die innerlijke schoonheid kan versterken.

 

De opleiding tot visagiste en haarstyliste heb ik gevolgd bij Dik Peeters in Amsterdam. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van bruiden, films, commercials en fotoshoots. 

 

Samen met de klant tot het perfecte plaatje komen geeft mij veel voldoening; hier kan ik alle creativiteit in kwijt.

 

 

 

 

 


Ashley Timmerhuis

 

 

 

 

Van jongs af aan heb ik al een passie voor make up en besteedde hier veel tijd aan. Mijn passie voor make up werd steeds groter en uiteindelijk besloot ik in 2019 de opleiding visagie te volgen bij Janny Rison in Enschede. Daar heb ik de nieuwste technieken geleerd en in 2020 de opleiding afgerond.

 

Samen met de klant bespreek ik de persoonlijke wensen en benadruk ik de sterke kanten van het gezicht. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor diverse haarcreaties.

Het belangrijkste voor mij is, dat de klant tevreden is met het resultaat!


Iris de Vries

 

 

 

 

De appel valt niet ver van de boom; mijn moeder had vroeger een goedlopende schoonheidssalon en leerde mij al jong hoe ik mezelf op kon maken. Vanaf dat moment is make up mijn passie.

 

Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik de opleiding voor visagie en haarstyling gaan volgen bij Dik Peeters in Amsterdam. Mijn passie werd mijn vak. Inmiddels heb ik ervaring in een breed spectrum: van bruidsmake up en -haar tot fotoshoots en van film tot travestie.

 

Wanneer de klant in de spiegel kijkt en van blijdschap straalt door mijn werk, dan is dat iets om trots op te zijn. Daar ga ik zelf ook van stralen!