top of page
DayofmyLife_styledshoot_bride088.jpg
Mirjam Meijer - Black.png

'Ja ik wil!'

​"JA", zo'n klein woord, maar toch zo bijzonder. Door dit kleine woord gaan jullie een grootse toekomst tegemoet. Dan staat er ineens een bruiloft op de planning, jullie bruiloft! Die moet natuurlijk een onvergetelijke herinnering worden, daarom doen alle details er ook toe. Tijd om een

to-do lijst te maken.

Stephanie8.jpg
About
MirtevdEnde5.jpeg

Ieder gezicht is anders en door middel van een proefsessie kijk ik, als professioneel bruidsstyliste, wat het beste bij jouw gezicht past. Daarbij houd ik natuurlijk zoveel mogelijk rekening met jouw wensen, voor zowel de make up als het haar. Met mijn jarenlange ervaring en vakkennis ben je bij mij in goede handen.

Aan de slag

Inmiddels hebben wij de proefsessie gehad en is het dan toch echt zover, jullie trouwdag is aangebroken. De ochtend start lekker ontspannen, want ik kom op locatie en neem alle spullen mee die ik nodig heb om jou die prachtige bruidslook te geven. Jij, als bruid, kunt dus lekker plaatsnemen en genieten van het moment. Je hoeft je nergens zorgen over te maken omdat je precies weet hoe fantastisch jij er straks uit komt te zien!

Aarzel niet, boek en verzeker jezelf ervan dat jij het stralende middelpunt bent op jullie trouwdag.

Benieuwd naar de ervaringen van bruiden die jou zijn voorgegaan? Lees hieronder de reviews.

image6.jpeg

Het resultaat

Services
Stephanie1.jpg

KWALITEIT, BETROUWBAARHEID, ONTSPANNING EN GEZELLIGHEID

Testimonials
Contact

DE PERFECTE BRUIDSLOOK IN 3 STAPPEN

17957493589053836.jpg
Intake

Leuk om kennis met je te maken!

Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we jouw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden.

Proefsessie

Samen gaan we aan de slag om jou die perfecte bruidslook te geven. We zijn pas klaar als jij helemaal tevreden bent.

Bruidsessie

Heerlijk ontspannen de dag starten. Ik kom op locatie zodat jij alleen maar hoeft te gaan zitten en te genieten van het moment. Wetende dat jij er straks op je allermooist uit ziet!

REVIEWS

Ik vond het super dat Mirjam mijn trouw make up heeft willen doen. Ze luistert heel zorgvuldig en ze deed mijn haar en make up precies zoals ik in gedachten had. Ze kijkt heel goed wat past bij mij.
En ze is heel getalenteerd.
Astrid
bottom of page