Even de balans opmaken....

Aan alle lieve aanstaande bruiden die in 2020 zouden gaan trouwen......

 

Wie had verwacht dat 2020 zo'n bizar jaar zou worden, van alle fantastische trouwplannen die jullie als aanstaande bruiden hadden bleef ineens niets meer over. De onzekerheid of jullie bruiloft nu wel of toch niet door kon gaan en zo ja, in welke vorm zou dat dan nog mogelijk zijn? Kunnen vrienden en/of familie uit het buitenland nog wel komen? Zetten we door of gaan we toch de trouwdatum verplaatsen? Ik had niet graag in jullie schoenen gestaan.

 

Ik stond, als bidal make up artiest en haarstylist, aan het begin van het jaar alweer te popelen om jullie allemaal te adviseren en te verzorgen op jullie grote dag! Maar helaas liep het voor mij ook ineens allemaal anders; van een bomvolle agenda met allemaal prachtige bruiden, was de agenda plotsklaps vrijwel leeg..... Doordat ik ineens zoveel tijd over had, ben ik gaan bedenken wat ik kon doen om mijn skills nog verder te ontwikkelen, zodat ik de bruiden voor komend seizoen (en daarna natuurlijk) met nog meer professie en passie kan verzorgen en adviseren. Daarom ben ik gestart met de kappersopleiding! Zodra ik hiermee klaar ben, kan ik iedere bruid nog beter adviseren op het gebied van haar en kun je ook bij mij terecht voor het voorbereidend knippen voor jouw trouwkapsel, hoe leuk is dat!!

 

Op het moment van dit schrijven is het net een paar dagen 2021. Uit het diepst van mijn hart wens ik jullie allemaal een fantastisch nieuw jaar, een jaar vol gezondheid, bewustwording en succes .... en een jaar VOL LIEFDE, heel veel LIEFDE!!

 

SANTÉ!!

 

Liefs Mirjam